Nieuw logo geel
IMG_3930

It’s all happening…

Een van mijn favoriete films is de film ‘Almost Famous’. Ik heb ‘m inmiddels al heel wat keren gezien.

Het gaat over een tiener die verliefd wordt op rock-‘n-roll en vervolgens verliefd wordt op rock-‘n-roll’s grootste fan, de legendarische Penny Lane, gespeeld door Kate Hudson.

De 15-jarige jongen gaat mee op een busreis met een opkomende rockband en moet een recensie schrijven voor Rolling Stone magazine. De bandleden beloven ‘m steeds een interview maar het lukt maar niet om diverse redenen. Ondertussen maakt ie ‘het rock ‘n roll’ leven mee en worden ze bevriend.

Mijn favoriete terugkerende quote is ‘It’s all happening’. Penny Lane spreekt ‘m regelmatig op spirituele manier met een veelzeggende blik vol charisma.

It’s all happening. 

Het gaat over het gevoel alles mee te (willen) maken.
Alles op z’n plaats te zien vallen.
Het is allemaal al ‘aan het gebeuren’. 

Deze momenten moeten we vangen en koesteren.

Maar hoe vaak zien we het eigenlijk, dat het ‘aan het gebeuren’ is? We zijn druk bezig met ‘verder komen’. Geen tijd om er even bij stil te staan wat je al hebt bereikt, of precies op dit moment aan het bereiken bent. Kijk eens om je heen en ben dankbaar voor dat wat er al is.

Met social media is het lastig om niet jaloers te worden op anderen. Muzikanten met meer optredens en/of shows op betere speelplekken. Het voelt alsof het ze allemaal komt aanwaaien. En dat kan frustreren.

Vergelijk jouw start niet met andermans hoogtepunt. Dat verlies je altijd en blijf je ontevreden.

Vergelijk jouw situatie liever met de situatie van een moment in het verleden. 3 maanden, 1 jaar, 5 jaar, 20 jaar. Wat heb je nu beter voor elkaar dan toen?

Er is natuurlijk niets mis met een gezonde dosis ambitie. Dat maakt het leven alleen maar mooi en je bereikt meer. Het geeft je drive.

Ik ga zeer binnenkort muzikanten helpen die maar geen reacties krijgen van programmeurs. Met een online training voor muzikanten die meer willen optreden. Volgende week lanceer ik ‘m en stay tuned, want ik zal starten met een ‘beta-lancering’. In ruil voor jouw feedback geef ik genadeloos veel korting en andere extra’s.

Wil je 24 uur eerder dan de anderen informatie ontvangen? Laat het dan even weten door je mailadres hier in te vullen

Dan zet ik je op een speciale lijst en ben jij de eerste!

Of misschien lees je deze blog wel veel later en is de training inmiddels beschikbaar. Kijk daarvoor even in het menu onder ‘Samen in actie’.

Groetjes,

Mirjam

LET’S CONNECT

GEGEVENS

onlightning
mirjam@onlightning.nl

kvk: 72223812
btw: NL001802291B85

SCHRIJF JE IN mirjams muziek marketing mails