M

IRJAM

SHINE A LIGHT ON MYSELF

IK BEN MIRJAM SIEBEN EN IK LEER MUZIKANTEN OM HUN FANBASE OP TE BOUWEN DOOR MIDDEL VAN ONLINE MARKETING VOL ENTHOUSIASME! MET HET F.I.R.E. PROGRAMMA HEB IK AL 60+ MUZIKANTEN HIERMEE GEHOLPEN.

 

OVER MIJ

VANAF DE MIDDELBARE SCHOOL SPEEL IK AL IN BANDS. IN 2006 STARTTE IK THE DIRTY DENIMS EN DAARMEE HEBBEN WE TOT NU TOE AL EEN HOOP TOFFE ERVARINGEN OPGEDAAN, ZOALS LOWLANDS, DE WERELD DRAAIT DOOR, 3FM SERIOUS TALENT, ZWARTE CROSS EN DIVERSE SUPPORTSHOWS.

IK BEN ER ACHTER GEKOMEN DAT ER HEEL VEEL MOGELIJKHEDEN ZIJN OM ZÉLF JE FANBASE OP TE BOUWEN. EEN OPENBARING! 

IK GUN IEDERE MUZIKANT EEN GROEIENDE FANBASE. ÉN IK DENK DAT DE MUZIEKINDUSTRIE WEL WAT MEER POSITIVITEIT KAN GEBRUIKEN! 

DAAROM LEER IK MUZIKANTEN HOE ZE ZÉLF HUN MUZIEK IN DE MARKT KUNNEN ZETTEN. HIERDOOR ZIJN ZE NIET MEER AFHANKELIJK VAN ANDEREN, MAAR WERKEN ZE SÁMEN MET ANDEREN AAN HUN MUZIEKINDUSTRIE. SAMEN MET EEN MENTOR EN LIKE-MINDED MUZIKANTEN.

NA DE MIDDELBARE SCHOOL HEB IK M’N PROPEDEUSE VOOR MUSIC MANAGEMENT GEHAALD, MAAR BEN IK DAARNA OVERGESTAPT NAAR COMMUNICATION & MULTIMEDIA DESIGN, OMDAT IK TOCH VOELDE DAT M’N HART MEER BIJ PROMOTIE LIGT. 

inmiddels heb ik jarenlange ervaring opgedaan  bij MTV NETWORKS ALS WEBREDACTEUR VAN WWW.MTV.NL en bij POPCENTRUM POPEI IN EINDHOVEN OP DE PROMOTIE-AFDELING. 

M’N AANDACHT WERD STEEDS MEER GETROKKEN NAAR ONLINE MARKETING ZOALS SOCIAL MEDIA ADVERTEREN EN E-MAILMARKETING. HET AFGELOPEN JAREN HEB IK ME VOLLEDIG GEDOMPELD IN INFORMATIE, WEBINARS, BIJEENKOMSTEN, (ONLINE) CURSUSSEN EN PODCASTS, AL DAN NIET SPECIAAL GERICHT OP DE MUZIEKINDUSTRIE. OP DAT GEBIED BEN IK EEN BEHOORLIJKE NERD GEWORDEN, IK VIND HET GEWELDIG, HAHA! DAARNAAST LEER IK IEDERE DAG WEER WAT ER WERKT EN WAT NIET DOOR HET GEWOON TE GAAN DOEN VOOR M’N EIGEN BAND.  

Ik schrijf voor musicmaker magazine en word regelmatig gevraagd voor masterclasses of workshops, bijvoorbeeld door popunie, pop in limburg, de cooperatie (no mans land) en popsport.

DAARNAAST RICHT IK MIJ MEER EN MEER OP MINDSET. IK DENK DAT DIT ALS MUZIKANT HET ALLERBELANGRIJKSTE IS WIL JE DOOR BLIJVEN ZETTEN. DAAROM HEB IK OOK EEN STUDIE POSITIEVE PSYCHOLGIE AFGEROND.

IN M’N VRIJE TIJD GENIET IK ER HET MEESTE VAN OM ZÉLF OP TE TREDEN, M’N EIGEN BAND TE PROMOTEN, NAAR CONCERTEN TE GAAN EN LEKKER TE ETEN. 

GROETJES,  

MIRJAM

P.S. Check hieronder de video, opgenomen tijdens ‘De Makers’ podcast, met daarin veel meer informatie over mij én concrete tips.

b_W1sicmVzaXplIiw0MDBdLFsibWF4Il0sWyJ3ZSJdXQ==
MTV-Symbol

LET’S CONNECT

GEGEVENS

onlightning
mirjam@onlightning.nl

kvk: 72223812
btw: NL001802291B85

SCHRIJF JE IN mirjams muziek marketing mails