p

odcast

LUISTER

DE ‘MARKETING & MINDSET = ROCK&ROLL’ PODCAST! LUISTER HIERONDER OF VIA JE FAVORIETE PODCAST APP:

HOREN
Apple Podcast
Breaker
Google Podcast
Overcast
Pocket Casts
RadioPublic
Spotify

EEN PODCAST VOOR ALLE DIY MUZIKANTEN DIE EEN GROTER PUBLIEK WILLEN BEREIKEN. Met name muzikanten met eigen muziek in een niche kunnen het idee hebben dat ze beperkt zijn in het behalen van doelen. Maar vergis je niet: marketing kan met de juiste mindset JUIST voor niche muziek erg veel impact maken! Ik geloof dat praten over marketing en mindset niet saai hoeft te zijn, maar dat het je enthousiast kan maken om ermee aan de slag te gaan. Iedere maandag een nieuwe solo aflevering óf met een interessante gast, over marketing, mindset, muzikaal ondernemerschap én muzikaal geluk.

De Marketing & Mindset = Rock&Roll podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Musicmaker Magazine

Jij wil als artiest graag je fanbase opbouwen door middel van optredens. Maar programmeurs zoeken acts die al een fanbase hébben. Wat komt er nu eerst: optredens of fanbase? Hoe doorbreek je dit probleem? En hoe kun je jouw volgende tour in het buitenland voorbereiden? Ik vertel je er meer over in deze aflevering. 

Meer informatie over de F.I.R.E. training + community: www.onlightning.nl/fire

Heb je een vraag of opmerking? Kom in de uitzending door een voice message achter te laten!

Als jij je fanbase wil opbouwen voor je muziek dan zijn daarin 3 belangrijke thema’s. Deze heb ik verwerkt in m’n eigen F.I.R.E. methode en in deze aflevering leg ik uit wat ik bedoel met ‘Interactie’, ‘Relevantie’ en ‘Eigenheid’.

Download het gratis e-book hier

Heb je een vraag of opmerking? Kom in de uitzending door een voice message achter te laten!

Welkom bij de ‘Marketing & Mindset = Rock&Roll’ podcast, aflevering 0! In deze aflevering vertel ik het wie, waarom, wat en hoe van deze podcast, zodat jij weet wat je kunt verwachten.

LET’S CONNECT

GEGEVENS

onlightning
mirjam@onlightning.nl

kvk: 72223812
btw: NL001802291B85

SCHRIJF JE IN VOOR UPDATES