bedankt voor het downloaden van het gratis e-book en masterclass over de f.i.r.e. methode.

je ontvangt het binnen 5 minuten in je inbox.

maar voordat je gaat wil ik je nog inzichten geven over wat ik vaak fout zie gaan bij muzikanten mbt de promotie van hun muziek en waarom marketing helemaal niet ‘vies’ is maar het mij juist dolgelukkig maakt. 

bekijk de video hieronder waarin ik daarover vertel:

in de videO vertel ik dat ik muzikanten vaak belangrijke stappen zie overslaan. belangrijke stappen uit de fanreis. in het f.i.r.e. e-book en masterclass is dat ook één van de belangrijkste tips: hou rekening met de fanreis wanneer je je muziek promoot. 

potentiele fans moeten namelijk uberhaupt al de moeite nemen om je muziek te laan luisteren. Dus daar alleen al zitten enkele stappen aan vooraf. Als je daar belangrijke dingen overslaat, dan gaan ze sowieso niet je muziek checken, terwijl dat natuurlijk wel je doel is. want als ze de juiste doelgroep zijn en ze horen jouw muziek, dan kunnen ze fan worden.

in het f.i.r.e. e-book en masterclass deel ik belangrijke basis-inzichten, maar was nog geen plek voor concrete tips over hoe jij het beste jouw nieuwe release en optredens kunt promoten. 

als jij nu denkt: ‘ja, ik wil nu leren hoe ik het beste nieuwe liedjes zichtbaar kan maken bij nieuw publiek en hoe ik mijn optredens kan promoten’ dan kun je op deze pagina de package van 2 masterclass ‘release marketing’ en ‘tour marketing’ kopen voor maar in totaal 7 euro ex btw.

dan krijg je 70 minuten aan inspiratie en kennis over wat je allemaal kunt doen voor meer streams, meer verkopen en meer publiek.